A tökéletesen tartó protézis: a fix fogsor titka

Mozog és billeg a kivehető protézise? Tökéletesen tartó pótlást szeretne a bizonytalan helyett?
Az implantátumokon rögzülő fix fogsort Önnek találták ki, hiszen segítségével stabil fogazatot biztosíthat magának a mindennapokra.

Fix fogsor beültetése.

Az egyszerűen és gyorsan beültethető műgyökerek csak kisebb mértékben változtatják meg a protézis készítésének folyamatát, viszont hosszú távon rendkívüli előnyöket biztosítanak tulajdonosának.
A fix fogsor elkészítésének első lépéseként a pácienst alapos állapotfelmérésnek vetik alá, aki ha rendelkezik elég csonttal és általánosan jó egészségnek örvend, akkor máris beülhet a fogászati székbe a folytatás miatt. A kivehető műfogsor megtartásához kettő vagy négy darab implantátumra van szükség, és a legtöbb esetben a páciens maga döntheti el, hogy hányat ültessenek be. Nem megfelelő csontállománynál azonban a szájsebész két implantátummal tud dolgozni.
Az állkapocs-csontba beültetett implantátumok 3-6 hónapig gyógyulnak a helyükön, majd elkészül rájuk a pótlás, amit egy speciális struktúra tart majd a helyén. Fogsor tisztításkor kivehető, azonban visszahelyezve tökéletes stabil, és sem étkezéskor, sem beszélgetéskor nem mozdul el a helyéről.

Fix fogsor előnye.

A fix fogsor előnye, hogy kényelmes és természetes, emellett pedig esztétikusabb is a hagyományos kivehető protézishez képest. A pótlás nem lazul meg, javítja az életminőséget, kellemessé teszi a mindennapokat, szükségtelenné teszi a ragasztó használatát, valamint hatékonyabbá teszi a rágást. A megfelelően ápolt implantátum pedig a páciens élete végéig is kitart.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>